Training Hardlopen met evy

Gepubliceerd op april 26th, 2013 | door Robert-Jan

0

Hardlopen met evy

Hardlopen met Evy nog steeds populair

Hardlopen met evy
Heel veel mensen trainen met de trainingsmethode “Hardlopen met evy”. Evy is een ervaren vlaamse presentatrice die als hardloopster met een speciale podcast met trainingsprogramma’s hardlopers begeleid bij hun trainingen. Met verschillende lessen voor verschillende niveau’s zijn deze podcast informatief en wordt je volledig door haar begeleid tijdens de trainingen. Het lesprogramma is algemeen maar ze verteld je precies wanneer je kunt beginnen en of stoppen. Ook heeft ze lekkere en opzwepende muziek tussen de instructies door waardoor u nog meer aangemoedigd wordt om uw trainingen te volgen. In 27 lessen neemt Evy u mee en kunt u van 0 naar 5 kilometer hardlopen. Als je naar de podcasts luistert krijg je van Evy duidelijke en motiverende instructies. Bovendien wordt u tijdens als ook in rust begeleid met afwisselende muziek die het er echt plezieriger op maakt om met hardlopen te beginnen. Naast de 5 kilometer kun je vervolgens ook van 5 kilometer naar 10 kilometer trainen in 30 lessen. Bovendien heeft ze onlangs aangekondigd met een compleet nieuwe app te komen die je op de iPhone kunt installeren en naast meer mogelijkheden en nieuwe schema’s ook moderner is opgezet.

Voor de trainingen zelf heb je natuurlijk wel een ipod of een andere media player nodig en je kunt hierop de verschillende lessen downloaden om te gebruiken bij de trainingen voor hardlopen met Evy. Wat een leuke aanvulling kan zijn is bijvoorbeeld een iphone app die uw route registreert zodat u later kunt zien waar u heeft gelopen, hoe snel en bovendien wanneer u heeft hardgelopen. Dergelijke applicaties zijn vollop te vinden in de appstore van apple.

Hardloopschema Evy

Het hardlopen evy schema zelf is goed opgezet en u hoeft niet bang te zijn voor blessures en of overbelasting. Evy zorgt voor voldoende rustmomenten in haar trainingen en u kunt de trainingen zo gemakkelijk volgen. Evy heeft verschillende trainingen gemaakt en je kunt trainen om uiteindelijk 5Km te kunnen lopen om zelfs hierna voor de 10 Km te gaan trainen. Indien je in het bezit bent van een mobiele telefoon heeft Evy een  hardlopen Evy iPhone app die eenvoudig is te installeren en met een headphone prima in gebruik. En anders kun je altijd de hardlopen Evy mp3 op je toestel plaatsen.

Winkel met alle producten van Evy

Wilt u niet langer wachten en uw eigen trainingsschema uitzoeken neem dan een kijkje op onze webwinkel van Evy. Hier vindt u alle informatie over de uitgebrachte hardloopschema’s en kunt u direct uw gewenste schema als orgineel aanschaffen. De producten zijn als nieuw of als tweedehands te koop en let wel alles is WEL op voorraad. Bekijk de winkel hier.

Downloaden

Kortom de trainingsmethode van Hardlopen met Evy is een prima manier om op een leuke en verfrissende manier te gaan hardlopen.

Als u in onderstaand formulier uw naam en e-mail invult sturen wij u DIRECT de link waar u de trainingsschema’s nog kunt downloaden.

Aanvraagformulier
Voornaam   :
Achternaam   :
E-mail   :
   

Tags: , ,


Over de AuteurGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Naar boven ↑
  • Categorieën  • hardlopen