Home » De Vet killer workout als aanvulling op hardlopen
Training

De Vet killer workout als aanvulling op hardlopen

vet killer workout
De Vet killer workout is een aanvullende trainingsmethode om in "shape" te blijven. Het is door gerichte training op aanvullende spiergroepen een goede aanvulling op hardlopen.

Vet killer door een verhoogde BMR

De vet killer workout is een aanvullend trainingsprogramma van Jesse van der Velde waarbij met speciale oefeningen voor thuis de vetverbranding in rust wordt gestimuleerd. Omdat het stofwisselingsproces in rust, ook wel Basic Metabolic Rate (BMR) genoemd, hiermee wordt gestimuleerd kun je dus extra vetten verbranden terwijl het lichaam volledig in rust is.

Een verhoogde BMR zal bereikt worden door een aantal individuele trainingsprogramma’s die een zeer goede aanvulling zijn op het hardlopen. Dit vanwege twee aspecten. Ten eerste zijn de oefeningen een goede aanvulling op de eenzijdige ontwikkeling van je spieren bij het hardlopen en zullen juist door deze oefeningen ook andere spieren meer getraind worden wat dus een perfecte aanvulling is op het hardlopen. Je zult zelfs merken dat je loophouding hierdoor verbeterd zal worden door bijvoorbeeld de training van de buik.

Sterke buikspieren hebben een positieve werking op verschillende onderdelen van je loopbeweging en zorgen er bovendien voor dat uw rug meer wordt ontzien. Ten tweede zal deze aanvullende training ook nog eens zorgdragen voor een hogere BMR en hierdoor dus extra vetten die u eenvoudiger zult verliezen dan alleen het hardlopen. Bovendien zijn de plekken waar u de vetten gaat verliezen vaak die plekken welke met hardlopen pas in een later stadium aan bod komen. Denk hierbij aan de buik en middel door gerichte training.

vet killer workout

De online vet killer workout als aanvulling op hardlopen is een compleet trainingsprogramma met 5 producten.

1. De online Vet-Killer 320 Workout
2. De online Vet-Killer 360 Workout
3. De online Vet-killer Bootcamp Workout
4. De online Vet-killer X-Treme Workout
5. De Supercardio Training

Het programma is beproefd en ondersteund om gewoon thuis uit te voeren en de kosten voor dit gehele programma is slechts 54 Euro.

Bekijk het volledige Vet killer Workout Programma hier.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om uw vraag of opmerking te plaatsen

Productcategorieën