Home ┬╗ Evie hardlopen een echte hype
Uncategorized

Evie hardlopen een echte hype

evie hardlopen is fun

Waarom is Evie Hardlopen nog steeds een hype

Evie Hardlopen is momenteel weer een echte hipe geworden en enorm veel mensen beginnen met hardlopen om verlost te raken van de “winterse reserves”. Nu is het hardlopen natuurlijk door een ieder eenvoudig op te pakken. Je hebt een paar hardloopschoenen nodig en een trainingspak en je kunt de deur uitgaan. Maar toch merken we dat veel beginnende hardlopers het ook lekker vinden om een koptelefoon op te zetten en naar goede muziek te luisteren. En het wordt nog leuker om met de begeleiding van Evie hardlopen te beginnen.

Evie is een Belgische presentatrice die een aantal trainingen heeft gemaakt voor de beginnende hardlopers. Met een goede begeleiding van haar trainingsschema’s kan ze een ieder begeleiden om uiteindelijk 5km of 10km hard te lopen. Naast de opzwepende muziek heb je alleen maar de mp3’s nodig om hiermee te beginnen. U kunt deze mp3’s op uw iphone of andere smartphone installeren en vervolgens een dagelijkse training volgen voor de afstand die u uiteindelijk wilt gaan lopen. Naast adviezen begeleidt evie je tijdens de trainingen en als ze trots is is ze “fier op jou”.

Wij merken dat veel beginnende hardlopers op zoek zijn naar deze mp3 en ze nagenoeg niet meer te vinden zijn op internet. Dit komt omdat Evie is gestopt met de verdere ontwikkeling van de trainingen en het op internet niet meer mogelijk is deze trainingsschema’s van haar website te downloaden. Er is nog een enkele plek aanwezig waar de trainingen van Evie hardlopen nog beschikbaar zijn en u hoeft dus niet verder te zoeken.

Als u in onderstaand formulier uw naam en e-mail invult sturen wij u de link waar u de trainingsschema’s nog kunt downloaden.

[mc4wp_form]

1 Reactie

Klik hier om uw vraag of opmerking te plaatsen

Productcategorie├źn