Home » Inschrijvingen voor Halve Marathon Den Helder 2024 nu geopend!
Wedstrijden

Inschrijvingen voor Halve Marathon Den Helder 2024 nu geopend!

Halve marthon Den Helder

Lopers opgelet! De startlijn van de Halve Marathon Den Helder 2024 lonkt al. Met jarenlange ervaring in duursportevenementen en talloze kilometers aan begeleiding bied ik, als expert in hardloopevenementen, je alle informatie die je nodig hebt om van start te gaan.

De Halve van Den Helder is niet zomaar een race; het is een gepassioneerde samenkomst van uithoudingsvermogen en gemeenschapszin.

De inschrijvingen zijn gestart en met de wandeltocht op zaterdag en het hardloopevenement op zondag belooft het weer een weekend vol sportieve hoogtepunten te worden. Dit is jouw kans om een persoonlijk record neer te zetten of gewoon te genieten van de sfeer en de uitdaging.

Bereid je voor op een weekend waar elke stap telt. Lees verder en ontdek hoe jij hier onderdeel van kunt zijn!

Belangrijke Data voor Halve Marathon Den Helder in 2024

De verkoop van inschrijvingen begint op 5 januari 2024 om 12:00 uur. Op zaterdag 13 april 2024 is er een wandelevenement en op zondag 14 april 2024 vindt de hardloopwedstrijd plaats.

Verkoop Start op 5 januari 2024 om 12:00 uur

Ben je klaar om te rennen? Zet je wekker voor 5 januari 2024 om 12:00 uur! Dan kun je je inschrijven voor de Halve Marathon Den Helder. Of je nu gaat voor de volledige 21 km, de kortere 13.7 km of meedoet met de kidsruns, zorg dat je er snel bij bent.

Inschrijven is makkelijk. Ga naar de website van de Halve van Den Helder en vul het inschrijfformulier in. Na je inschrijving kun je starten met trainen en jouw hardloopschema klaarmaken.

Hou ook de social media kanalen in de gaten voor nieuwtjes en tips!

Zaterdag 13 april 2024: Wandelen

Op zaterdag 13 april 2024 vindt de Wandelhalve van Den Helder plaats. Wandelaars kunnen kiezen uit verschillende afstanden, waaronder de 13,7 km en de 21 km. Inschrijvingen voor de Wandelhalve openen op 1 december 2023.

Het evenement biedt een geweldige kans om te genieten van de prachtige omgeving van Den Helder en mee te doen aan een gezellige en sportieve dag. We kijken ernaar uit om jou daar te zien!

Zondag 14 april 2024: Hardlopen

Op zondag 14 april 2024 vindt de Halve Marathon Den Helder plaats, waarbij deelnemers kunnen kiezen uit afstanden van 13.7 km, 21 km en kinderlopen. Inschrijvingen voor hardlopers zijn nu geopend en kunnen via de officiële website van de Halve Marathon Den Helder worden gedaan.

Het sportevenement is gepland samen met de Halve Marathon Hengelo op dezelfde dag. Voor updates en aankondigingen over de Halve Marathon Den Helder kan de organisatie gevolgd worden via hun social media kanalen.

Afstanden en Inschrijvingen

De afstanden voor de Halve Marathon Den Helder in 2024 zijn 13.7 km, 21 km en er zijn ook kinderloop beschikbaar. Inschrijven kan via de website van Halve van Den Helder.

Afstanden: 13.7 km, 21 km & kinderloop

De afstanden voor de Halve Marathon Den Helder 2024 zijn 13.7 km en 21 km. De kinderen kunnen ook meedoen aan de kinderloop. Inschrijven is al open voor dit geweldige evenement. Wandelhalve Den Helder 2024 is er op 1 december en voor hardlopers begint het op 5 januari 2024.

Onthoud dat dit een geweldige kans is om deel te nemen aan een van deze afstanden en jezelf uit te dagen!

Inschrijven via Halve van Den Helder website

Je kunt je nu inschrijven voor de Halve Marathon Den Helder 2024 op de officiële website van het evenement. Wandelaars kunnen zich al inschrijven vanaf 1 december 2023, terwijl hardlopers vanaf 5 januari 2024 kunnen registreren.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 13 april voor wandelaars en zondag 14 april voor hardlopers, dus zorg dat je je op tijd inschrijft. De organisatie deelt regelmatig updates en aankondigingen via hun social media kanalen, dus blijf daar ook op de hoogte voor belangrijke informatie over de wedstrijd.

Geschiedenis van Halve Marathon Den Helder

De Halve Marathon Den Helder is ontstaan in 2010 en is sindsdien een jaarlijks evenement op de tweede of derde zondag van april. Op zaterdag vindt de wandeleditie plaats, gevolgd door de halve marathon op zondag.

Ontstaan in 2010

De Halve Marathon Den Helder is ontstaan in 2010. Sindsdien is het een jaarlijks evenement. Het vindt plaats op de tweede of derde zondag van april. Op de zaterdag voor de halve marathon is er een wandeleditie.

Jaarlijkse evenement op tweede of derde zondag van april

Op de tweede of derde zondag van april vindt het jaarlijkse evenement, de Halve Marathon Den Helder, plaats. Het is een geweldige kans voor hardlopers en wandelaars om deel te nemen aan deze uitdagende en opwindende gebeurtenis.

De inschrijvingen zijn nu geopend, dus aarzel niet om je in te schrijven en deel te nemen aan deze fantastische ervaring.

Wandeleditie op zaterdag voor de halve marathon

Op zaterdag 13 april 2024 vindt de Wandelhalve Den Helder plaats, een dag voordat de hardlopers van start gaan. Deze speciale editie biedt wandelaars de kans om de prachtige route te verkennen en de sfeer op te snuiven, terwijl ze zich opmaken voor de grote halve marathon op zondag.

Inschrijvingen voor deze wandeleditie openen op 1 december 2023 via de officiële website van de Halve van Den Helder. Het belooft een fantastische gelegenheid te worden voor wandelaars, met een geweldige atmosfeer en prachtige routes om te verkennen.

De Wandelhalve Den Helder biedt wandelaars een unieke kans om de locatie te leren kennen en zich voor te bereiden op de grote dag. Met een mix van uitdaging en genieten van de omgeving kunnen wandelaars zich verheugen op een geweldige ervaring.

Meer informatie over Halve Marathon Den Helder

Ontdek hier alles over de route, parcoursrecords, partnerinformatie en belangrijke links voor updates en uitslagen van de Halve Marathon Den Helder 2024! Lees snel verder voor meer informatie.

Route en parcoursrecords

De route van de Halve Marathon Den Helder 2024 loopt langs de prachtige Noordzeekust, met uitzicht op de zee en duinen. Het parcours staat bekend om zijn vlakke profiel, wat ideaal is voor hardlopers die een persoonlijk record willen neerzetten.

De route begint en eindigt bij het start- en finishgebied, waardoor supporters gemakkelijk deelnemers kunnen aanmoedigen. Voor enthousiaste lopers die van uitdaging houden, biedt de Ultraloop een extra uitdaging met een afstand van 50 km door het schilderachtige landschap van Den Helder.

Met records die elk jaar worden verbroken, biedt de Halve Marathon Den Helder een kans voor lopers om hun eigen prestaties te verbeteren. De parcoursrecords voor zowel heren als dames worden scherp in de gaten gehouden, waarbij eerdere winnaars indrukwekkende tijden hebben neergezet.

Partnerinformatie

Als je geïnteresseerd bent in partnerinformatie voor de Halve Marathon Den Helder 2024, kun je contact opnemen met de organisatie via hun website. Ze zijn altijd op zoek naar partners die het evenement willen ondersteunen.

Op dit moment zijn er al verschillende partners betrokken bij de Halve van Den Helder, waaronder NoordkopDokcross. Samen maken ze van de Halve Marathon Den Helder 2024 een geweldig evenement voor alle deelnemers.

Als je bedrijf geïnteresseerd is in het worden van een partner van de Halve Marathon Den Helder 2024, kun je contact opnemen met de organisatie via hun website. Ze verwelkomen nieuwe partners die het evenement willen ondersteunen en bijdragen aan het succes van de Halve van Den Helder.

Belangrijke links en social media accounts voor updates en uitslagen.

De Halve van Den Helder deelt regelmatig updates en aankondigingen via hun website en social media-accounts. Hier zijn enkele belangrijke links en accounts om in de gaten te houden:

  1. Website van de Halve van Den Helder: Hier kun je alle details over het evenement vinden, inclusief routebeschrijvingen en inschrijfinformatie.
  2. Facebook-pagina van de Halve van Den Helder: Volg deze pagina voor nieuws, foto’s en video’s met betrekking tot het evenement.
  3. Instagram-account van de Halve van Den Helder: Bekijk hier mooie beelden van voorgaande edities en blijf op de hoogte van aankomende aankondigingen.
  4. Twitter-account van de Halve van Den Helder: Krijg real-time updates over het evenement, inclusief eventuele last-minute wijzigingen of herinneringen.
  5. Nieuwsbriefinschrijving: Meld je aan voor de nieuwsbrief op hun website om belangrijke aankondigingen rechtstreeks in je inbox te ontvangen.
  6. YouTube-kanaal van de Halve van Den Helder: Hier worden vaak video’s geüpload met hoogtepunten en nuttige informatie voor deelnemers.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik me inschrijven voor de Halve Marathon Den Helder?

Je kunt je inschrijven door naar de website te gaan en het aanmeldformulier voor de race in te vullen.

Is de Halve Marathon Den Helder alleen voor ervaren hardlopers?

Nee, zowel nieuwe als ervaren hardlopers mogen meedoen. Er is ook een trail running evenement voor mensen die van natuurpaden houden.

Tot wanneer kan ik mij inschrijven voor de Halve Marathon?

Er is een deadline voor inschrijvingen, dus check de website voor de laatste datum om zeker te zijn dat je kunt meedoen.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om uw vraag of opmerking te plaatsen

Productcategorieën