Home » Spectaculaire hardloop app op Google Glass
Materiaal

Spectaculaire hardloop app op Google Glass

Google glass hardloop app

Als je een gadget-freak bent zul je vast wel op de hoogte zijn van de mogelijkheden van Google Glass. De bril die al meer mogelijkheden biedt dan de nieuwste smartphone. Helaas wordt deze pas in de loop van 2015 in Nederland verwacht. Dus wij van Hardlopen en Afvallen moeten nog even geduld hebben. Want reken erop dat wij hem graag willen hebben. Al is het alleen al om de prachtige app die je kunt gebruiken via Google Glas; de Race Yourself app.

Laatst schreven we op onze blog over hoe je je motivatie kan opschroeven als je even geen zin hebt in je training. Deze app hadden we er graag bijgezet, want deze is in januari dit jaar al te koop voor Amerikaanse Google Glass bezitters. Er is dus inmiddels al de nodige ervaring mee opgedaan en de reacties zijn lovend.

Werking van de app voor Google glass

Waar hebben we het over; een app die je het gevoel geeft dat je in een game terecht bent gekomen! Je kunt lopen tegen jezelf en zo proberen je record te verbreken, je kan lopen tegen je vrienden of zelfs tegen Usain Bolt.
Jaag je hardloopmaatje achterna of ontsnap aan de zombies zijn slechts 2 voorbeelden van de 30 games die deze app bevat. Zo word je uitgedaagd je training optimaal te volgen en het maakt jouw oefeningen en stuk interessanter. Bovendien word je beloond met extra games als je de doelstellingen haalt.
Naast de prachtige visuele effecten, worden ook gegevens over de route, het aantal kilometers wat je hebt gelopen en bijvoorbeeld het aantal calorien dat je hebt verbrand weergegeven. Daar zijn wij als getrainde hardlopers al zo aan gewend dat we niet meer zonder willen.

Wil jij wel eens zien wat de app “Race Yourself” allemaal kan doen? Bekijk dan dit filmpje en grote kans dat jij net zo enthousiast wordt als wij zijn!

O ja, tot slot: mocht je niet kunnen wachten tot volgend jaar en heb je er 1700 euro voor over. Er zijn mogelijkheden om toch aan een Google Glass te komen. Pittig bedrag, maar dan heb je wel de nieuwste versie V3. Ja je eigen montuur, kleur,sterkte van de glazen of uitvoering bepalen. Er zijn diverse bedrijven die deze gadget importeren, aanschaf wel op eigen risico!

Productcategorieën