Home ┬╗ Het programma van Evy app hardlopen voor beginners
Training

Het programma van Evy app hardlopen voor beginners

evy hardlopen

De hardlopen met evy app

Wannneer je wilt gaan beginnen met hardlopen is het vaak moeilijk voor beginnende hardlopers om dit uiteindelijk ook vol te houden. Wanneer je een aantal keer per week wilt trainen is discipline gevraagd en gaat het in het begin echt niet om je hardlooptijd. Veel ervaren hardlopers kennen de moeilijke momenten die gaan beginnen met hardlopen.en wat we moeten doorstaan in het begin van onze trainingen. Elk loopschema heeft zijn eigen uitdagingen. We weten dat de achterliggende reden om te gaan beginnen met hardlopen divers kan zijn. Zo zijn er veel mensen die als beginnend loper zijn gestart om af te vallen, een betere conditie op te bouwen, willen ontladen vanwege stress etc. Om te beginnen is het dus handig wanneer je een goed loopschema hebt en op een eenvoudige manier je trainingen kunt gaan uitvoeren en volhouden. Hier komt het moment dat we gebruik kunnen gaan maken van een eenvoudige podcast of mp3 op je mobiele telefoon waar een virtuele coach je bij je trainingen gaat begeleiden als echte hardloopcoach. Ideaal dus voor hardlopers die gewoon zelfstandig hun hardlooptrainingen willen volgen met behulp van een virtuele hardloopcoach die de beginners op motiverende manier begeleid. Alles wat je hiervoor nodig hebt is een mp3-speler als een ipod, apple iphone of android phone en een hardloop app. Er zijn verschillende vormen van hardlooptrainingen als wandelen, rustige duurloop, tempo duurloop of zelfs intervaltraining die met de ipod kunnen worden gevolgd.

Evy voor beginners en gevorderde

De lessen van Evy Gruyaert via de evy hardlopen app is voor zowel de beginnende hardloper als de gevorderde hardloper. Je gaat hardlopen met een personal coach op je mp3 speler. Zo zijn er trainingsschema’s beschikbaar voor 0 tot 5 km, 5- 10 km en zelfs de halve marathon en hele marathon. De start to run podcasts binnen het programma van evy zijn goed om te gaan beginnen met hardlopen en zelfs tijdens het hardlopen zal evy je begeleiden met tips voor de beginnende hardloper. De Evy hardlopen app is eenvoudig te installeren op je favoriete mediaspeler en de hardloop coaching van evy begint met wandelen gevolgd door hardlopen. Het is heel leuk om met de evy app de opzwepende en vooral motiverende ondersteuning met veel hardlooptips te krijgen en bovendien ook nog eens met een lekker en opzwepende muziek of je eigen favoriete muziek op je ipod. Wanneer je naar een meer ervaren programma gaat als bv de mp3’s 5-10 km dan is het belangrijk dat je weet hoe het voelt om op je maximale hartslag te kunnen hardlopen. Want let op je moet het trainen opbouwen en hier zal je lichaam zich op aanpassen. Er wordt hier gebruik gemaakt van meer uitgebreide trainingen en lessen voor hardlopen en je kunt zelfs naar een marathon beginner 12 weken. Eigenlijk is de gratis hardloop coaching van Evy niet nieuw want in Nederland hebben wij natuurlijk onze eigen wennemars: running coach die gebaseerd is op hetzelfde principe. Het wordt ongeacht de keuze voor een loopcoach pas echt leuk wanneer je in staat bent om vijf kilometer aaneengesloten te lopen. Het is niet alleen goed voor je gezondheid maar je zult ook merken dat je allert gaat worden op voeding en drinken tijdens en na het hardlopen. Door middel van intervaltraining gevolgd door periodes van wandelen zul je merken dat je met stappen vooruit gaat en de mp3 lessen vinden altijd plaats in de schone lucht i.p.v. een sportschool op de crosstrainer.

Wanneer je dus net wilt beginnen met hardlopen en je problemen hebt dit op lange termijn vol te houden is een run podcasts warbij je samen met evy of wennemars wordt ondersteund een ideaal hulpmiddel om uiteindelijk een optimaal resultaat te bereiken. Laat je niet ontmoedigen door moeilijke momenten maar probeer van wandelen uiteindelijk vijf kilometer aaneengesloten te joggen.

Je zult uiteindelijk merken dat het hardlopen met run podcasts hardloopschema er voor zorgdragen dat je jezelf beter gaat voelen en door de lastige momenten van doorzettingsvermogen en looptechniek uiteindelijk tot wel 10 km achtereen heerlijk kunt lopen. De aanhouder wint en uiteindelijk zul je merken dat de conditie met stappen vooruit zult gaan, Let er overigens wel op dat je altijd goede hardloopkleding en schonene hebt aangeschaft voordat je begint aan de hardlooptrainingen.

Gaan hardlopen met evy

Schroom dus niet en zet rennen met evy op je mp3 speler als beginnend hardloper en begin met hardlopen op een leuke manier. Je kunt hieronder informatie vinden hoe jou favoriete app kunt downloaden om te kunnen starten met het hardloopprogramma voor de beginnende hardloper waarme je je doel bereikt.

Aanvraagformulier
Voornaam   :
Achternaam   :
E-mail   :
   

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om uw vraag of opmerking te plaatsen

Productcategorie├źn