Home ┬╗ Hardlopen met evy
Training

Hardlopen met evy

hardlopen met evy

Hardlopen met Evy downloaden

Heel veel mensen trainen met de methode “Hardlopen met evy“. Evy is een vlaamse presentatrice die als hardloopster met een speciale podcast met schema’s hardlopers begeleid bij hun training. Met lessen voor verschillende niveau’s zijn deze podcast informatief en wordt je volledig door haar begeleid tijdens de trainingen. De lessen zijn algemeen maar ze verteld je precies wanneer je kunt beginnen en of stoppen. Ook heeft ze lekkere muziek tussen de instructies door waardoor je nog meer aangemoedigd wordt om je trainingen te volgen.

In 27 lessen neemt Evy je mee en kun je van 0 naar 5 kilometer hardlopen. Als je naar de podcasts luistert krijg je van Evy duidelijke instructies. Bovendien wordt je tijdens als ook in rust begeleid met afwisselende muziek. Dit maakt het er echt plezieriger op om met hardlopen te beginnen. Naast de 5 kilometer kun je vervolgens ook van 5 kilometer naar 10 kilometer trainen in 30 lessen. Bovendien heeft ze onlangs aangekondigd met een compleet nieuwe app te komen. Deze kun je op de iPhone installeren en naast meer mogelijkheden en nieuwe schema’s ook moderner is opgezet.

Voor de trainingen zelf heb je natuurlijk wel een ipod of een andere media player nodig. Je kunt hierop de verschillende lessen downloaden om te gebruiken bij de trainingen voor hardlopen met Evy. Wat een leuke aanvulling kan zijn is bijvoorbeeld een iphone app die uw route registreert,  Je kunt dan later zien waar je hebt gelopen, hoe snel en bovendien waar u heeft hardgelopen. Deze applicaties zijn ook te vinden in de appstore van apple.

Evy loopprogramma

Het hardlopen evy schema zelf is goed opgezet en u hoeft niet bang te zijn voor blessures en of overbelasting. Evy zorgt voor voldoende rustmomenten in haar trainingen en u kunt de trainingen zo gemakkelijk volgen. Evy heeft verschillende trainingen gemaakt en je kunt trainen om uiteindelijk 5Km te kunnen lopen om zelfs hierna voor de 10 Km te gaan trainen. Indien je in het bezit bent van een mobiele telefoon heeft Evy een  hardlopen Evy iPhone app die eenvoudig is te installeren en met een headphone prima in gebruik. En anders kun je altijd de hardlopen Evy mp3 op je toestel plaatsen.

Winkel met alle producten van Evy

Wilt je niet langer wachten en je eigen trainingsschema uitzoeken neem dan een kijkje op onze webwinkel van Evy. Hier vindt u alle informatie over de uitgebrachte hardloopschema’s en kunt u direct uw gewenste schema als orgineel aanschaffen. De producten zijn als nieuw of als tweedehands te koop en let wel alles is WEL op voorraad.

Evi loopprogramma Downloaden

Kortom de trainingsmethode van Hardlopen met Evy is een prima manier om op een leuke en verfrissende manier te gaan hardlopen.

Als u in onderstaand formulier uw naam en e-mail invult sturen wij u de link waar u de schema’s nog kunt downloaden.

6 Reacties

Klik hier om uw vraag of opmerking te plaatsen

Productcategorie├źn