Home » Hardlopen met evy app ook in Nederland!
Materiaal

Hardlopen met evy app ook in Nederland!

hardlopen met evy

Hardlopen met oude trainingsschema’s van Evy!

Evy is in Nederland erg populair geworden met haar trainingsprogramma’s voor beginnende hardlopers. Met haar eerste populaire podcasts die vele in Nederland hebben gebruikt om met hardlopen te beginnen is ze razend populair geworden. De reden hiervoor ligt in haar goede trainingsmethode en enthousiaste ondersteuning met leuke muziek die je als beginnend hardloper goed begeleid als ook motiveert om door te gaan. Nu hebben wij van hardlopen en afvallen gemerkt dat vele mensen ons om informatie vragen waar deze podcasts nog zijn te vinden en hier hebben wij regelmatig updates over gegeven waardoor ook nieuwe beginnende hardlopers op een goede manier hun trainingen kunnen volgen. Meer informatie over deze bestaande podcasts kunt je hier vinden.

app start
Nieuwe harloop app iphone

Al eerder aangekondigd in de Nederlandse media bij o.a. De Wereld Draait Door was de aankondiging van een compleet nieuw product de Hardlopen met evy app te weten de smartphone applicatie die compleet vernieuwd is en vele nieuwe mogelijkheden voor de hardlopers ondersteund. Deze smartphone app is sinds vorige week in België binnen de iTunes Store en de Google Store beschikbaar gekomen maar alleen voor Belgische hardlopers te installeren. De Nederlandse atletiekunie heeft dit vanwege belangenverstrengeling met hun eigen gelijknamige app van Renate Wennemars. Dit is natuurlijk zeer spijtig voor de Nederlandse lopers die al langer enthousiast trainen en graag gebruik zouden willen maken van de nieuwe Smartphone app van Evy . Maar we hopen dan ook dat hier snel een gepaste oplossing voor wordt gevonden aangezien er zeker vele Nederlandse lopers zitten te springen om hun trainingen met deze nieuwe app op te pakken. Maar wat denk ik door de atletiekunie oer het hoofd is gezien is dat de AppStore van Apple het ook voor Nederlandse gebruikers mogelijk maakt om de nieuwe app wel degelijk nu al te gebruiken. Aan het einde van dit artikel kunt u zich aanmelden om alle informatie te ontvangen om vandaag nog te beginnen met de nieuwe trainingen van Evy.

Maar wat is er nu allemaal nieuw aan de hardlopen met evy app?

Het eerste wat opvalt is dat er nu geen losse podcasts meer worden gebruikt maar dat je een echte Evy applicatie op je iPhone en of Android telefoon krijgt. Deze applicatie biedt veel meer mogelijkheden en nadat je jezelf na het opstarten van de applicatie op je telefoon hebt geregistreerd krijg je de volgende extra mogelijkheden:

1. Veel meer loopschema’s

Trainingsschema Evy

Daar waar de vorige trainingen ophielden bij 10 Kilometer is er nu ook de mogelijkheid om de trainingen voor hardlopen te richten op de:

  • 10 weken hardlopen,
  • 10 kilometer beginner,
  • 10 miles beginner,
  • halve marathon beginner
  • hele marathon beginner in 12 weken.

Deze trainingsschema’s zijn direct te bestellen met de aankoop van punten vanuit je mobiele telefoon zonder tussenkomst van ingewikkelde installaties. Bovendien krijg je na installtie van de applicatie al direct een bonus van 100 punten en kun je altijd voor ieder programma een proefles volgen. Aangezien er nu gebruik wordt gemaakt van een app zullen er in de toekomst bovendien naast dit brede aanbod ook eenvoudig nieuwe trainingen beschikbaar kunnen komen.

vrije trainingen

2. Vrije trainingen
Veel gevorderde hardlopers volgen een individueel trainingsprogramma en wellicht niet direct de beginnende programma’s van Evy van dit moment. Geen probleem als je van de vele extra mogelijkheden van deze applicatie van Evy als gevorderde loper gebruik wilt maken dan kan dat ook door een eigen vrije training te volgen. De applicatie zelf maakt gebruik van de ingebouwde GPS van je telefoon en als je toestemming hebt gegeven kun je dus naderhand precies zien waar, hoe en hoe lang je hebt gelopen. Bovendien is het mogelijk om bijvoorbeeld je eigen hartslagzones vast te leggen voor een bepaalde training waardoor je de individuele trainingen nog beter kunt maken.

3. Punten verdienen
Zoals we weten is het altijd leuk als je ook wordt beloond met je trainingen. Welnu na iedere training vanuit je trainingsprogramma ontvang je 4 gratis punten. Deze punten kun je bijvoorbeeld gebruiken om te sparen voor een nieuw trainingsschema in de toekomst. Kortom na iedere training krijg je een beloning wat vele van ons extra stimuleert om straks ook een vervolg te geven aan een nieuw programma.

muziek tijdens hardlopen

4. Muziek tijdens het hardlopen

Waarbij voorheen de podcasts de muziek bepaalde kun je dit nu zelf doen met de nieuwe app. Je favoriete playlist vanuit iTunes kun je zelf aanmaken en selecteren vanuit de app van Evy wanneer je gaat beginnen met je training. Kortom je kunt tijdens je trainingen nu zelf al je bestaande favoriete muziek beluisteren.

5. Ingebouwde GPS
Wanneer je de GPS van je telefoon hebt aangezet zal de app van Evy nu ook alle informatie over je afgelegde route bijhouden. Je kunt later dus terugzien wanneer en waar je hebt gelopen. Dit zie je dan ook werkelijk op een kaart vanuit de omgeving waar je hebt gelopen. Bovendien gebruikt de app op deze manier ook je snelheid en rustpauzes.

6. Hartslagzones
Wanneer je een training gaat uitvoeren kun je gebruik maken van twee instellingen om de trainingsschema’s meer gepersonaliseerd en bovendien beter geoptimaliseerd op jou individuele capaciteiten. Je kunt hierbij kiezen om op gevoel of met hartslagzones te gaan hardlopen. Bij het hardlopen met hartslagzones zal er bij de trainingen rekening worden gehouden met de eerder vastgelegde persoonlijke minimale en maximale hartslag van je profiel. Hierdoor worden de trainingen dus daadwerkelijk op jou vermogen afgestemd. Weet je niet wat je minimale of maximale hartslag is of heb je geen hartslagmeter dan kun je gewoon de standaard instelling gevoel gebruiken.

blessures

7. Trainingsdagboek

Alle trainingen met alle specifieke informatie wordt vastgehouden in het persoonlijke dagboek met een volledige historie. Zo heb je altijd inzicht in je eerder afgelegde trainingen en dit kan altijd naderhand door jou bekeken worden.

8. Gepersonaliseerde aanmoedigingen door Evy
Natuurlijk is evy nog steeds jou persoonlijke begeleidster in alle trainingen en dit zal ze nu zelfs meer persoonlijk tijdens je trainingen doen dan voorheen. Kortom laat je verassen met haar nieuwe stimulerende slogans…

training Evy

9. Je training delen via Sociale media

Natuurlijk heeft de nieuwe app van Evy nu ook de mogelijkheid om je training van de dag na afloop op facebook of twitter te plaatsen met een mooie samenvatting van je resultaat. Zo kun anderen zien hoe lang, hoeveel kilometer, je snelheid en het aantal kcal je hebt verbrand.

10. Tips
Tot slot willen we de handige tips binnen de applicatie natuurlijk niet vergeten. Zo kun je nu veel informatie lezen over Trainingen, Materiaal, Blessures, Stretching & core Stability, Drinken, Eten, Verzorging en nog veel meer. Kortom altijd de belangrijkste informatie over hardlopen gewoon op 1 plek bij de hand.

training

Hoe kan ik aan Hardlopen Evy App komen?

Welnu eigenlijk is het helemaal niet erg ingewikkeld. Vul in onderstaand formulier je gegevens in als je nog niet bij ons staat ingeschreven en je ontvangt direct een mail waar je kunt lezen hoe je 15 minuutjes later deze nieuwe app op je iPhone hebt staan. Helemaal legaal en gewoon gebruikmakend van de mogelijkheden om de app in de Belgische store van Apple te bestellen. Wij wensen je natuurlijk veel plezier met het hardlopen en in het bijzonder met deze nieuwe fantastische applicatie waar je weer een heleboel nieuwe ervaringen als ook extra veel plezier aan zult hebben bij het hardlopen met Evy.

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om uw vraag of opmerking te plaatsen

Productcategorieën