Home » Isotone drank om snel je vochtbalans op peil te brengen
Voeding

Isotone drank om snel je vochtbalans op peil te brengen

isotonen dranken
Sportdrank kan je helpen met het herstel na intensieve trainingen en of een wedstrijd. Je vochtbalans snel op peil zorgt ervoor dat je minder last van spierpijn hebt en de verzuring tegen gaat.

Een isotone drank als isostar tijdens of na iedere training

Isotone drank help de hardloper om snel zijn of haar vochtbalans op peil te brengen. Isostar is al lang een bekend merk op dit gebied en heeft verschillende aanvullende producten om uw vochtbalans optimaal te houden. Na een training verliest u veel vocht en een isotone drank heeft als voordeel t.o.v. de normale dranken dat het vrij snel in het lichaam wordt opgenomen en op deze manier uw vochtbalans ook snel reguleert. Je kunt deze isotone dranken kant en klaar kopen maar ook gewoon zelfstandig mengen met water waardoor u de drank in een bidon kunt meenemen voor tijdens of na uw training. Ook na een wedstrijd of intensieve training is het verstandig om uw vochtbalans op peil te houden want hierdoor zult u sneller herstellen van uw inspanningen en heeft u minder kans op verzuring.

Let wel in het begin moet je ook eerst wennen aan het drinken van isotone drankjes dus bouw dit rustig op naar het gewenste niveau. U zult merken dat als u eenmaal aan deze super drankjes bent gewend u niet meer zonder wil trainen. Bekijk het onderstaande assortiment van isotone drank en aanvullende energie producten van het bekende merk Isostar.

Wanneer je als hardloper vocht verliest is het enorm belangrijk om dit ook weer snel aan te vullen. Niet alleen zul je merken dat je sneller herstelt van een training of wedstrijd maar hierdoor voorkomt u bovendien ook nog eens blessures. Een isotone sportdrank is ideaal om te gebruiken aangezien de vochtopname van deze drankjes veel sneller gaan dan regulier water. Bovendien zijn isotone drankjes voorzien van eiwitten die ervoor zorgen dat de spierafbouw bij belasting wordt herstelt. Als hardloper is het belangrijk de juiste sportdrank te kiezen en wanneer u een super product zoekt moet u beslist eens de L-Carnitine Drink proberen.

1 fles Carnitine Drink is voldoende voor na uw training en bovendien bevat deze isotone sportdrank maar 8kcal en 1000 mg L-Carnitine. U bestelt direct 18 flessen in een tray en deze sportdrankjes zijn bovendien heerlijk fris voor in de zomer en ook nog eens suikervrij. Wanneer je de tray lekker koel bewaard heeft u een optimaal frisse sportdrank die door veel hardlopers erg geliefd is.

U kunt deze Isotone sportdrank L-Cartnitine Drink, net als veel andere soorten van sportdranken, bestellen bij Body en Fit voor een zeer scherpe prijs.

Tags

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om uw vraag of opmerking te plaatsen

Productcategorieën