Home » Nike Performance Sportwatch GPS nu in de aanbieding
Materiaal

Nike Performance Sportwatch GPS nu in de aanbieding

Nike sporthorloge hardlopen

De Nike performance sportwatch met ingebouwde GPS is nu sterk afgeprijsd. U kunt hieronder de aanbieding bekijken om dit unieke horloge voor € 169 aan te schaffen.

Uniek horloge met veel mogelijkheden

De Nike Performance Sportwatch met ingebouwde GPS en Stopwatch is niet zomaar een sporthorloge het is speciaal ontwikkelt voor hardlopers. Het is een ware trainingsbegeleider die met het ingebouwde geheugen je op de hoogte stelt van je trainingen die je nog moet volgen. Door de ingebouwde GPS wordt alle trainingsdata opgeslagen en kunt u later uw route, snelheid, afstand, interval tijden en volledige historie van alle trainingen terugzien en analyseren. Met de Polar Wearlink + heeft u direct inzicht in uw hartslag.

Na de training

Als u thuis rustig alle informatie over uw training of wedstrijd nog eens wilt nakijken is er de mogelijkheid om je online aan te melden bij Nikeplus.com. Na het aanmaken van uw profiel heeft u toegang tot veel informatie als een persoonlijk logboek, doelstellingen voor uw hardlopen, Routes die u kunt lopen en gelopen heeft. Maar natuurlijk kunt u deze Nike performance Sportwatch ook gewoon via een usb met uw computer verbinden en gebruik maken van de beschikbare Nike+ connect software die alle persoonlijke informatie gewoon op uw pc opslaat en waar u alle trainingsdata kunt bekijken. Het handige hiervan is dat u direct kunt zien hoe vaak en met welke persoonlijke eigenschappen u heeft gelopen.

Nike performance horloge
Nike performance sport watchVragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om uw vraag of opmerking te plaatsen

Productcategorieën