Home » Sporthorloge hardlopen
Materiaal

Sporthorloge hardlopen

Sporthorloge hardlopen

Sporthorloge hardlopen wat kun je er tegenwoordig ermee?

Nike sporthorloge

Een goed Sporthorloge kopen is zeker een goede aanvulling op uw vorderingen tijdens het hardlopen en bovendien erg handig. Naast een goede stopwatch voor intervaltrainingen is de gemiddelde tijd die op een afstand gelopen is belangrijk om regelmatig in je logboek vast te leggen. Tegenwoordig zijn sporthorloges er in verschillende uitvoeringen. We merken dat het aanbod steeds groter wordt en hierdoor komen er ook steeds meer mogelijkheden voor de beginnend als ook gevorderde hardlopers onder ons. Nike komt bijvoorbeeld met de Nike performance sportwatch met ingebouwde GPS en hartslagmeter.

Meer dan een horloge met stopwatch hardlopen

Maar ook het alom bekende merk Polar komt met hartslagsensoren die via bluetooth met uw favoriete iphone is te verbinden. Bovendien worden beide horloges ook nog eens uitgevoerd met de mogelijkheid om online alle relevante informatie over uw trainingen en wedstrijden vast te leggen. U kunt dan via de browser bekijken welke tijden u heeft gelopen hoeveel calorieën u heeft verbrand en welke route u heeft gelopen. Kortom nieuwe mogelijkheden van sporthorloges die het voor u als hardloper nog leuker maakt om vooral door te gaan met deze sport. Ook de mogelijkheden om informatie te delen met mede hardlopers via sociale media is momenteel erg nieuw maar vooral leuk.

Om een goede keuze te maken voor een geschikt sporthorloge is het belangrijk om naast de prijs ook echt naar bovenstaande mogelijkheden te kijken. Het ouderwetse horloge kan natuurlijk nog steeds voor als u net begint met hardlopen maar als u meer informatie wilt nakijken over uw trainingen en vooruitgang dan is een goed sporthorloge echt een must.

sporthorloge

Hartslagmeter gps hardlopen

Ook is de met de doorgroei van de mobiele telefonie en bijbehorende applicaties een interessante ondersteuning bij het hardlopen. Er zijn verschillende applicaties beschikbaar voor bv de iphone en andere smart phones die door hun ingebouwde GPS prima in staat zijn om uw snelheid en route vast te leggen. Koopt u bijvoorbeeld de Garmin Sporthorloge dan heeft u een fantastische combinatie in huis om alles van uw trainingen vast te leggen. En bovendien ook nog een hartslagmeter waarmee u kunt meten of u zich wel aan de juiste inspanning houdt.

Belkin iphone band

iphone hardlopen

Ook kunt u tegenwoordig uw Smartphone vrij eenvoudig met u meedragen tijdens het hardlopen. Bekijk maar eens de Belkin iPhone band welke u om uw arm kunt bevestigen om vooral geen hinder tijdens het hardlopen te ondervinden.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een sporthorloge kopen? Bekijk eens de speciale website van Sporthorlogecenter.nl

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om uw vraag of opmerking te plaatsen

Productcategorieën