Home ยป Sportschool Limmen

Sportschool Limmen

Als u op zoek bent naar een sportschool in Limmen dan ziet u hieronder een lijst van allemaal sportscholen en fitnesscentra waar u kunt sporten.

Hardlopen met krachttraining bij een sportschool Limmen

Een sportcentrum is een fijne uitbreiding op uw huidige lopen en helpt op vele wegen. Zo kunt u in een sportschool de spierkracht optimaliseren voor zowel de beenspieren, buikspieren en billen. In combinatie met bv loopscholing is dit een goede trainingsvorm voor in de winterperiode. Krachttraining mag eenvoudig ook met heuveltraining desalniettemin heeft u ook een heuvel bij u in de wijk en dus kunt u hier tevens juist spier oefeningen voor toepassen. De intensiteit is uiteraard afhankelijk van uw trainingsschema en zal zeker te maken hebben met de routine die u heeft met krachttraining zelf. Veel hardlopers beginnen met krachttraining want ze worden nu juist krachtiger en krijgen minder spierblessures . Bovendien heeft de sportcentrum juist ook de gelegenheid om hier rustig de warming up en de cooling-down op een loopband te beeindigen. Bij iedere loopschool Limmen zal dit veilig geoorloofd zijn.

Loopband aanwenden of niet

Regelmatig signaleren wij dat er hardlopers bestaan die een spierblessure krijgen van het gebruik van een loopband op een sportschool. Dit kan zeer goed als deze banden niet juist zijn afgesteld. Let er dus overwegend op dat de loopband niet onder een helling staat. Dit is doorslaggevend aangezien je anderszins te veel gedurende een duurloop je scheenbeen spieren gaat belasten als ook de heup. Een band is goed om op te trainen en beslist als het buiten minder weer is dan doe je hier evengoed een goede training. Vergeet niet dat het lopen op een zachte onderlaag zoals in het bos uiteraard permanent nog het beste is. Wissel het joggen op een band dan toch wat meer af met eveneens een duurloop in het bosland. Bekijk hier welke Sportschool Limmen de kans heeft om op een band te lopen.

Ga terug naar Sportscholen Noord Holland