Home ยป Sportschool Naarden

Sportschool Naarden

Indien u op zoek bent naar een sportschool in Naarden dan vindt u hieronder een uiteenzetting van allemaal sportscholen en fitnessscholen waar u kunt sporten.

Krachttraining en hardlopen in een sportschool Naarden

Een sportschool is een uitstekende toevoeging op uw huidige hardlopen en helpt op vele manieren. Zo kunt u in een sportschool de fysieke krachten verbeteren voor zowel de benen, buik en billen. In combinatie met bijvoorbeeld loopscholing is dat zeker uitstekende trainingsvorm voor in de winter. Krachttraining mag allicht ook met heuvel training maar heeft u ook een heuvel bij u in de nabijheid en dus kunt u hier zeker juist spierversterkende oefeningen voor gebruiken. De intensiteit is uiteraard afhankelijk van uw schema en zal wel te maken hebben met uw praktijk die u heeft met hardlopen met krachttraining zelf. Veel lopers starten met krachttraining en hardlopen want ze worden hierdoor juist krachtiger en hebben minder last van blessures . Daarnaast biedt de sportschool juist ook de gelegenheid om hier rustig de warming up als ook de cooling down op een loopband uit te voeren. Bij iedere loopschool in Naarden zal dit echt mogelijk zijn.

Loopband toepassen of niet

Meermaals signaleren wij dat er joggers zijn die een letsel oplopen vanwege het gebruik van een loopband op een sportschool. Dit kan heel goed als deze banden niet juist zijn ingesteld. Let daar dus overwegend op dat de loopband niet onder een hoek staat. Dit is cruciaal aangezien je opnieuw te vaak bij een loop je scheenbeen spieren gaat belasten als ook de heup. Een loopband is uitstekend om op te trainen en absoluut indien het buitenshuis minder weer is dan doe je hier uiteindelijk een prima oefening. Vergeet niet dat het hardlopen op een zachte onderlaag zoals in het bos zeker doorlopend nog het beste is. Wissel het hardlopen op een loopband achteraf wel wat langer af met eveneens een duurloop in het bos. Bekijk hier welke sportschool in Naarden de gelegenheid heeft om op een loopband te joggen.

Ga terug naar Sportschool Noord Holland