Home » Alles wat je moet weten over de Zuidas Run 2024
Wedstrijden

Alles wat je moet weten over de Zuidas Run 2024

Hardlopen in het hart van de financiële wereld van Amsterdam klinkt misschien als een ongewone combinatie, maar dat is precies wat de Zuidas Run biedt. Als fervent hardloper en kenner van Amsterdamse sportevenementen, weet ik hoe deze jaarlijkse race niet alleen het uithoudingsvermogen test, maar ook een unieke kans is om te netwerken in maatpakken.

Deze loop brengt sportiviteit en zakelijkheid samen op een manier die je zelden ergens anders ziet.

De Zuidas Run is niet slechts een sportieve prestatie; het is een feestelijke ervaring die deelnemers en toeschouwers verbindt met de vibrerende energie van de stad. En ook in 2024 is het weer zover! Het evenement zorgt voor een dynamische mix van competitie en plezier, verpakt in een avond vol uitdagingen en entertainment.

Lees verder en ontdek wat deze spectaculaire run je te bieden heeft.

Wat is de Zuidas Run?

De Zuidas Run is het sportiefste en gezelligste hardloopevenement van Amsterdam sinds 2007. Het start op de Zuidas en loopt langs verschillende bedrijven en hotspots, met de mogelijkheid tot individuele deelname of als onderdeel van een team.

Het sportiefste en gezelligste hardloopevenement van Amsterdam sinds 2007

Sinds 2007 komen mensen samen om te rennen bij de Zuidas Run. Dit is een echt groot feestje waar je hard kunt lopen en plezier kunt hebben. Je kunt kiezen of je 5 of 10 kilometer rent.

Alles gebeurt in de mooie straten van Amsterdam. Ook al doe je het voor de sport, het voelt ook als een groot feest met vrienden en andere lopers.

Je kunt alleen rennen of met je team van werk. Na de run is er nog meer gezelligheid. Er is een after-party waar iedereen samen komt om af te koelen en leuke verhalen te delen. Ook zijn er snacks en drankjes op het plein.

De Zuidas Run maakt van hardlopen een superleuk evenement waar iedereen elk jaar weer naar uitkijkt.

Start op de Zuidas en loopt langs verschillende bedrijven en hotspots

De Zuidas Run begint op de Zuidas en neemt je mee langs verschillende bedrijven en hotspots. De route loopt over het Gustav Mahlerplein en de Beethovenstraat, waardoor je een mix krijgt van moderne kantoorgebouwen en gezellige hotspots zoals cafés en restaurants.

Het is een geweldige manier om de bruisende sfeer van de Zuidas te ervaren, terwijl je aan het hardlopen bent. Je zult onderweg een levendige mix van architectuur, kunstvoorwerpen en bedrijvigheid tegenkomen, wat het hardlopen extra leuk maakt.

Mogelijkheid tot individuele deelname of als onderdeel van een team

Je kunt meedoen aan de Zuidas Run als individuele hardloper of als onderdeel van een team. Als individu kun je kiezen tussen 5 of 10 kilometer. Bedrijventeams kunnen zich ook inschrijven en samen rennen.

Het is een geweldige kans om met collega’s te sporten en teamgeest op te bouwen. (53 words).

Inschrijven voor de Zuidas Run

Schrijf je in als Business Team of individuele deelnemer en wees verantwoordelijk bij het gebruik van persoonlijke gegevens en advertentie-instellingen.

Inschrijven als Business Team of als individuele deelnemer

Je kunt meedoen aan de Zuidas Run 2023 als individuele deelnemer of als onderdeel van een Business Team. Het evenement vindt plaats op vrijdag 14 juni 2024 en biedt de keuze tussen een afstand van 5 of 10 kilometer.

Als individuele deelnemer kun je je inschrijven via het persoonlijke dashboard op de officiële website van het evenement. Bedrijven kunnen teams inschrijven om samen deel te nemen aan deze sportieve uitdaging.

De mogelijkheid om je afstand te wijzigen is beschikbaar tot mei 2024, dus zorg ervoor dat je op tijd bent met je inschrijving.

Verantwoord gebruik van persoonlijke gegevens

Bij het inschrijven voor de Zuidas Run, zorg ervoor dat je persoonlijke gegevens veilig worden gebruikt. Je kunt je advertentie-instellingen aanpassen en controleren hoe je gegevens worden gedeeld.

Zorg ervoor dat je alleen relevante informatie deelt en houd controle over je privacy. Vertrouw op de officiële kanalen voor updates en nieuws over het evenement om je gegevens veilig te houden.

Advertentie-instellingen

Bij het inschrijven voor de Zuidas Run kun je controleren hoe je persoonlijke gegevens worden gebruikt voor advertenties. Je kunt aangeven of je wel of niet wilt dat jouw gegevens worden gebruikt voor advertenties.

Dit helpt je controle te houden over hoe jouw informatie wordt gebruikt. Denk eraan dat je dit kunt aanpassen in je persoonlijke dashboard tot mei 2024.

Het programma van de Zuidas Run

Geniet van een warming-up en cooling-down feest, feestelijk festivalterrein met snacks en drankjes, bekijk Social Stories en andere cases – ontdek meer over de bruisende Zuidas Run 2024!

Warming up en cooling down party

Na het hardlopen biedt de Zuidas Run een energieke Cooling Down after-party. Het festivalterrein aan de Gustav Mahlerplein transformeert na de run tot een bruisende plek met heerlijke snacks en verfrissende drankjes.

De Cooling Down party begint om 19:00 uur en is de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de feestelijke sfeer. Het is een geweldige manier om samen met andere deelnemers, vrienden en toeschouwers de prestatie te vieren.

Ervaar het sportieve feestje en kom tot rust na de inspannende run op deze unieke locatie.

Feestelijk festivalterrein met snacks en drankjes

Na het hardlopen is er op het festivalterrein een party om te ontspannen en te genieten van snacks en drankjes. Deelnemers kunnen zich verzamelen aan het Gustav Mahlerplein vanaf 17:00 uur, waar foodtrucks klaarstaan met lekkere hapjes.

Na de run start de Cooling Down after-party, waarmee het sportieve evenement feestelijk wordt afgesloten. Het plein wordt omgetoverd tot het Zuidas Run plein voor dit gezellige netwerkevenement.

Social Stories en andere cases te bekijken

Op het feestelijke festivalterrein van de Zuidas Run kun je genieten van verschillende activiteiten, waaronder het bekijken van Social Stories en andere cases. Dit biedt een leuke en interessante manier om te ontspannen na de run.

Het is een geweldige gelegenheid om te zien hoe anderen hun hardloopervaring delen en om nieuwe inspiratie op te doen. Je kunt ook meer te weten komen over de ervaringen van andere deelnemers en genieten van een gezellige sfeer op het festivalterrein aan de Gustav Mahlerplein.

Andere sportevenementen in Amsterdam

Naast de Zuidas Run zijn er ook andere sportevenementen in Amsterdam die de moeite waard zijn om aan deel te nemen, zoals de Run for the Hunger Project en de Amsterdam City Swim. Deze evenementen bieden de mogelijkheid om je sportieve prestaties te combineren met het steunen van goede doelen.

Run for the Hunger Project

Doe mee aan de Run for the Hunger Project en steun het goede doel terwijl je rent. Het evenement vindt plaats in Amsterdam en is een geweldige manier om te rennen voor een purpose.

Meld je aan en ren met ons mee om honger de wereld uit te helpen. Onthoud dat jouw deelname een verschil kan maken voor mensen in nood. We zien je graag bij de startlijn!

Amsterdam City Swim

De Amsterdam City Swim is een jaarlijks terugkerend openwaterzwemevenement in de grachten van Amsterdam om geld in te zamelen voor onderzoek naar de ziekte ALS. Het evenement vindt meestal plaats in september en trekt duizenden deelnemers en toeschouwers.

Met de schilderachtige grachten als achtergrond, is het een unieke kans om een sportieve uitdaging aan te gaan voor het goede doel. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor verschillende afstanden, van 500 meter tot 2022 meter, en er zijn ook speciale afstanden voor kinderen.

Het is een geweldige manier om jezelf uit te dagen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een belangrijk doel.

Amsterdam City Swim is niet alleen een sportevenement, maar ook een gelegenheid om bewustzijn te creëren over ALS en om mensen met deze ziekte te steunen. Met de steun van de gemeente Amsterdam en vele sponsors, is het evenement uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie.

Veelgestelde vragen over de Zuidas Run

Wat is de datum van de Zuidas Run 2024? Waar begint en eindigt de run? Hoe laat begint het evenement? Hoe kan ik mijn afstand wijzigen als ik al ingeschreven ben? Waar kan ik de uitslagen vinden? Hoe laat is de after-party?

Veelgestelde vragen

Waar start de Zuidas Run dit jaar?

Dit jaar start de Zuidas Run bij de RAI, een grote plek in Amsterdam waar veel evenementen zijn.

Wat kan ik zien tijdens de Zuidas Run?

Tijdens het rennen zie je mooie stukken van Amsterdam, zoals het gebied van de PAN Amsterdam en misschien zelfs delen van de oude Renbaan.

Moet ik trainen voor de Zuidas Run?

Ja, het is slim om te trainen voor de loopwedstrijd zodat je een goede tijd kunt neerzetten en vooral ook om plezier te hebben!

Vragen of opmerkingen? Reageer nu!

Klik hier om uw vraag of opmerking te plaatsen

Productcategorieën